Telefon: 55 37 00 09

E-mail: mail@cttryk.dk

Digital print gør alle tryksager mulige

Hos Centraltrykkeriet Vordingborg A/S har vi printere, der gør det muligt for os at tilbyde vores kunder alle former for digitale tryksager. Med digital print er der mange muligheder, blandt andet visitkort, postkort, plakater, flyers, brochurer og meget mere. Vi kan trykke digital print i høj kvalitet på næsten alle papirtyper.

Det digitale print er bedst, når man arbejder med mindre produktioner, da man har lave startomkostninger samt en hurtig produktion og levering. Det maksimale format på digital print er 33x48 cm. Uanset hvilken form for opgave, du ønsker, står vi hos Centraltrykkeriet Vordingborg A/S klar til at trykke det i den højeste kvalitet.

Vi tilbyder også større former for print og tryk, hvor det blandt andet kan gælde magasiner, roll-ups og bannere i storformat. Uanset hvad du skal bruge, sørger vi for at give dig det til den absolut bedst mulige pris. Vi har en lang og succesfuld firmahistorie, hvilket er dit garanti for tryk og print af god kvalitet.

Ønsker du at bruge vores digital print til for eksempel visitkort, brochurer eller noget helt tredje, kan du enten kontakte os på tlf. 55 37 00 09 eller komme forbi vores trykkeri.​​

Firmainfo​

​Centraltrykkeriet Vordingborg A/S 

Torvestræde 4,

DK-4760 Vordingborg

​CVR: 21788880​

Kontakt​

​Telefon: 55 37 00 09

E-mail: mail@cttryk.dk