Telefon: 55 37 00 09

E-mail: mail@cttryk.dk

Digital print og digitaltryk gør alle tryksager mulige

Hos Centraltrykkeriet Vordingborg har vi printere, der gør det muligt for os at tilbyde vores kunder alle former for digitaltryk. Med digital print er der mange muligheder, blandt andet visitkort, postkort, plakater, flyers og brochurer samt meget mere. Vi kan trykke digital print i høj kvalitet på næsten alle papirtyper.

Vores kunder er både private og erhverv fra Vordingborg, Næstved og resten af Sjælland.

Lave omkostninger og hurtig produktion af digitaltryk

Digital print er bedst, når man arbejder med mindre produktioner, da man har lave startomkostninger samt en hurtig produktion og levering. Det maksimale format på digitaltryk er 33x48 cm. 

Uanset hvilken form for opgave, du ønsker, står vi hos Centraltrykkeriet Vordingborg A/S klar til at trykke det i den højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser.​

Vi tilbyder også større former for digital print, hvor det blandt andet kan gælde magasiner, roll-ups og bannere i storformat. Uanset hvad du skal bruge, sørger vi for at give dig det til den absolut bedst mulige pris. Vi har en lang og succesfuld firmahistorie, hvilket er din garanti for digitaltryk af god kvalitet.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på digital print

Ønsker du at bruge vores digital print til for eksempel visitkort, brochurer eller noget helt andet digitaltryk, kan du enten kontakte os på telefon 55 37 00 09, skrive til vores e-mail mail@cttryk.dk eller komme forbi vores trykkeri.​

Firmainfo​

​Centraltrykkeriet Vordingborg A/S 

Torvestræde 4,

DK-4760 Vordingborg

​CVR: 21788880​

Kontakt​

​Telefon: 55 37 00 09

E-mail: mail@cttryk.dk