Telefon: 55 37 00 09

E-mail: mail@cttryk.dk

Glade kunder

Vi kan godt lide glade og tilfredse kunder.​

​Det er vigtigt for os, at vi har en tæt dialog ​med dig,

så din ​trykopgave bliver løst på​ den bedst mulige måde.

“Showbizz Danmark bruger kontinuerligt Centraltrykkeriet som leverandør af tryksager. Centraltrykkeriet har en hurtigt arbejdsgang og yder en god

service der gør at vi altid er i trygge hænder,- også når det skal gå stærkt.”

Showbizz Danmark

Poul H. Jakobsen (PH)

Direktør

Jeg har siden 1995, - og i mange forskellige sammenhænge brugt Centraltrykkeriet til både større og mindre produktioner.

Virksomheden og medarbejderne udmærker sig ved at være konkurrencedygtige og dedikeret til opgaverne vi stiller. Det har ,vist sig særdeles værdifuldt at arbejde med en leverandør der altid leverer et godt produkt - også når tiden er knap eller budgetterne små."

Middelaldercentret

Anders Sageby Sørensen

Kommunikationschef

"Vi har i snart mange år samarbejdet med Centraltrykkeriet om fremstilling af foreningens erhvervsmagasin. I alle årene har vi oplevet, at aftaler overholdes og at opgaverne løses kreativt og professionelt til tiden – til vores fulde tilfredshed."

Vordingborg Erhvervsforening

Erling Elbom​

Centraltrykkerriet har hjulpet mig med mange opgaver i forbindelse med opstart af mit eget firma, lige fra design af firmalogo til opsætning og fremstilling af visitkort, flyers og "træk-op" posters. Jeg har altid fået en professionel hjælp og vejledning og i tilfælde af ferie eller sygdom, har en anden kollega trådt til, for at løse opgaverne. Selvom jeg til tider, har været "sent ude" med mine forespørgsler, så har Centraltrykkeriet altid gjort alt, hvad de kunne, for at løse opgaverne hurtigst muligt og yderst tilfredsstillende."

En sundere kurs

Pernille Wallentin Bagge
Personlig træner, kostvejleder, coach og ejer af firmaet

Firmainfo​

​Centraltrykkeriet Vordingborg A/S 

Torvestræde 4,

DK-4760 Vordingborg

​CVR: 21788880​

Kontakt​

​Telefon: 55 37 00 09

E-mail: mail@cttryk.dk