Telefon: 55 37 00 09

E-mail: mail@cttryk.dk

​Roll-up banner til markedsføring på messer

​Flot trykte roll-up banner er geniale, når det kommer til markedsføring på for eksempel messer, konferencer eller lignende. Et Roll-up banner er i princippet en plakat, som man kan rulle op og sammen igen.

Dette betyder, at man med roll-ups hurtigt kan få sat dem op og gjort klar til, at folk kommer. Roll-up banner er meget iøjnefaldende og kan designes til at tiltrække opmærksomhed med stærke farver og smarte slogans, sådan at man effektivt kan markedsføre eller udbrede sit produkt, budskab eller noget helt tredje.

Skal man tale til en konference eller messe, kan roll-up banner være med til at styrke ens budskab eller pointe. Desuden leveres roll-up i smarte transporttasker, så man nemt kan tage dem med sig omkring og stadig give et professionelt udtryk, når man kommer frem.

Høj kvalitet på Roll-up

Hos Centraltrykkeriet Vordingborg A/S har vi mulighed for at trykke roll-up banner i høj kvalitetsprint. Vi trykker med det bedste ECO-solvente blæk, som er slidstærkt og beholder de stærke farver i op til 3 år.

Hos Centraltrykkeriet Vordingborg leverer vi print i bedste kvalitet, og vi garanterer dig en hurtig produktion og levering.

​​Står du derfor og mangler smart designede roll-up bannere i højkvalitetstryk til at styrke dit budskab eller promovere din virksomhed i Næstved, Vordingborg eller et andet sted på Sjælland, kan du ringe til os på telefon 55 37 00 09 eller komme forbi vores trykkeri i Vordingborg for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde.​

Firmainfo​

​Centraltrykkeriet Vordingborg A/S 

Torvestræde 4,

DK-4760 Vordingborg

​CVR: 21788880​

Kontakt​

​Telefon: 55 37 00 09

E-mail: mail@cttryk.dk