Telefon: 55 37 00 09

E-mail: mail@cttryk.dk

​Storformat print i den bedste kvalitet

Begrebet storformat print gælder alt fra A2 og opad. Hos Centraltrykkeriet Vordingborg tilbyder vi alt indenfor tryk i storformat. Det kan for eksempel være plakater, bannere, roll-ups, skilte og meget mere. Der er kort sagt rigtig mange muligheder inden for storformat print.

Vi har både private og erhvervskunder fra lokalområdet omkring Vordingborg og Næstved, men også fra resten af Sjælland.

Vi anvender markedets bedste blæk

Hos os bliver der trykket med markedets bedste Eco-solvente blæk, der sikrer klare farver, som kan modstå solens UV-stråler i op til tre år. Vores tryk er i den bedste kvalitet, og du er med os sikret en hurtig produktion og levering.

Ud over storformat print tilbyder vi også mange andre former for tryk, fx magasiner og digital print, som er visitkort, brochurer og lignende.​

Uanset om du skal bruge et stort banner til en koncert eller blot mindre visitkort til at promovere din virksomhed, står vi klar til at hjælpe dig. Hvad end opgaven sikrer vi en hurtig levering, hvor du får et print af den højeste kvalitet til en absolut rimelig pris.

Vores lange og succesrige virksomhedshistorie bærer præg af den kvalitet, som kendetegner vores produkter.​

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på storformat print

Står du derfor og skal bruge et storformat print eller et uforpligtende tilbud herpå, kan du enten vælge at kontakte os direkte på vores telefon 55 37 00 09, skrive til e-mail mail@cttryk.dk, eller du kan komme forbi vores trykkeri.​

Firmainfo​

​Centraltrykkeriet Vordingborg A/S 

Torvestræde 4,

DK-4760 Vordingborg

​CVR: 21788880​

Kontakt​

​Telefon: 55 37 00 09

E-mail: mail@cttryk.dk