Telefon: 55 37 00 09

E-mail: mail@cttryk.dk

​Storformat print i høj kvalitet

Begrebet storformat print gælder alt fra A2 og opad. Hos Centraltrykkeriet Vordingborg A/S tilbyder vi alt indenfor tryk i storformat. Det kan for eksempel være plakater, bannere, roll-ups, skilte og meget mere. Der er kort sagt rigtig mange muligheder indenfor storformat print.

Hos os bliver der trykket med markedets bedste Eco-solvente blæk, der sikrer klare farver, som kan modstå solens UV-stråler i op til 3 år. Vores tryk er i den bedste kvalitet, og du er med os sikret en hurtig produktion og levering.

Udover storformat print tilbyder vi også mange andre former for tryk, fx magasiner og digital print, som er visitkort, brochurer og lign.

Uanset om du skal bruge et stort banner til en koncert eller blot mindre visitkort til at promovere din virksomhed, står vi klar til at hjælpe dig. Hvad end opgaven sikrer vi en hurtig levering, hvor du får et print af den højeste kvalitet til en absolut rimelig pris.

Vores lange og succesrige virksomhedshistorie bærer præg af den kvalitet, som kendetegner vores produkter.​

Står du derfor og skal bruge et storformat print, kan du enten vælge at kontakte os direkte på vores tlf. 55 37 00 09, skrive på mail@cttryk.dk eller du kan komme forbi vores trykkeri i Vordingborg.​

Firmainfo​

​Centraltrykkeriet Vordingborg A/S 

Torvestræde 4,

DK-4760 Vordingborg

​CVR: 21788880​

Kontakt​

​Telefon: 55 37 00 09

E-mail: mail@cttryk.dk