Telefon: 55 37 00 09

E-mail: mail@cttryk.dk

Tryk af flyers og brochurer

​Hos Centraltrykkeriet i Vordingborg tilbyder vi tryk af flyers, brochurer og andre foldere, der kan bruges som uddeling for både private kunder og erhvervskunder i Næstved, Vordingborg samt resten af Sjælland.

Kom igennem med dit budskab med en flyer

Holder butikken udsalg, ønsker du at annoncere et godt tilbud, skal du holde en spændende event? Så er tryk af flyers det helt rigtige tiltag.

Uddeling af flyers er en af de mest enkle og simple metoder til at få sit budskab spredt så langt ud som muligt, når det drejer sig om tryksager, og kan bruges på mange forskelige måder alt efter, hvad du vil have ud af dem.

Tryk af flyers & uddeling af disse kan bruges, hvis du som privatperson eksempelvis vil lave opslag til ophængning i det lokale supermarked, ligesom flyers for en virksomhed kan være en effektiv måde at markedsføre sig på på messer eller som selvbetjening i butikker, på servicekontorer, i lægehuse og andre offentligt tilgængelige steder.

Vi laver tryk af flyers i alle størrelser

Vi har gennem tiden stået for fremstillingen i et utal af afskygninger. Hvad enten flyeren skal være enkel og indholdsfyldt eller farvestrålende og blikfangsvækkende, kan vi stå for en produktion i højeste kvalitet.

​Vi fremstiller flyers i alle størrelser, så kom i gang allerede i dag og vær garanteret den bedste kvalitet og markedets bedste pris. Upload dine filer til mail@cttryk.dk eller kontakt os på telefon 55 37 00 09, hvis du har brug hjælp i forbindelse med tryk af flyers.

Læs mere om de tekniske data i forbindelse med tryk af flyers.​

Firmainfo​

​Centraltrykkeriet Vordingborg A/S 

Torvestræde 4,

DK-4760 Vordingborg

​CVR: 21788880​

Kontakt​

​Telefon: 55 37 00 09

E-mail: mail@cttryk.dk