Telefon: 55 37 00 09

E-mail: mail@cttryk.dk

Tryk af brochurer og tryk af flyers til private og erhverv

Hos Centraltrykkeriet Vordingborg tilbyder vi tryk af flyers, tryk af brochurer samt andre foldere, der kan bruges som uddeling for både private kunder og erhverv i Næstved, Vordingborg samt resten af Sjælland.

Tryk af flyers giver dig mulighed for at sprede budskabet

Holder butikken udsalg, ønsker du at annoncere et godt tilbud, skal du holde en spændende event? Så er tryk af flyers det helt rigtige tiltag.

Uddeling af flyers er en af de mest enkle og simple metoder til at få sit budskab spredt så langt ud som muligt, når det drejer sig om tryksager, og kan bruges på mange forskellige måder alt efter, hvad du vil have ud af dem.​

Tryk af brochurer eller flyers og uddeling af disse kan bruges, hvis du som privatperson eksempelvis vil lave opslag til ophængning i det lokale supermarked. Tryk af flyers kan, for en virksomhed, være en effektiv måde at markedsføre sig på på messer eller som selvbetjening i butikker, på servicekontorer, i lægehuse og andre offentligt tilgængelige steder.

Vi tilbyder tryk af brochurer i alle størrelser

Vi har gennem tiden stået for tryk af flyers og tryk af brochurer i et utal af afskygninger. Hvad enten flyeren skal være enkel og indholdsfyldt eller farvestrålende og blikfangsvækkende, kan vi stå for en produktion i højeste kvalitet. Vi fremstiller flyers i alle størrelser, så kom i gang allerede i dag og vær garanteret den bedste kvalitet og markedets bedste priser.

Kontakt os og få en pris på din opgave

​Upload dine filer til mail@cttryk.dk eller kontakt os på telefon 55 37 00 09, hvis du har brug hjælp i forbindelse med tryk af flyers og brochurer, eller hvis du ønsker en konkret pris på din opgave.

Læs mere om de tekniske data i forbindelse med tryk af brochurer og flyers.​​

Firmainfo​

​Centraltrykkeriet Vordingborg A/S 

Torvestræde 4,

DK-4760 Vordingborg

​CVR: 21788880​

Kontakt​

​Telefon: 55 37 00 09

E-mail: mail@cttryk.dk