Telefon: 55 37 00 09

E-mail: mail@cttryk.dk

Tryk af magasin og katalog

Ønsker du at øge kendskabet til din virksomhed i lokalområdet ved hjælp af brochurer eller foldere, eller har du brug for professionelt tryk af magasin, katalog eller omslag, så kan Centraltrykkeriet Vordingborg hjælpe dig, uanset om du er privatperson eller erhverv.

Vi tilbyder tryk af magasiner til kunder i Vordingborg, Næstved og resten af Sjælland i højeste kvalitet på næsten alle typer papirer, og vi sikrer flotte farver og hurtig levering til en fordelagtig pris.​

Enkelt og stilrent tryk af magasin

Skal det se professionelt ud, er tryk af magasin, folder, katalog, brochure og andre tryksager ikke noget, der skal gøres på hjemmeprinteren med en billig papirtype.

Hos Centraltrykkeriet Vordingborg stræber vi altid efter at producere på de mest enkle og stilrene måder, og vi har kompetencerne og de rette materialer og maskiner til at udføre et professionelt og smukt resultat.

Hos os er alt muligt, hvad enten du blot skal have trykt et i forvejen opbygget magasin, katalog, fagblad m.m., eller såfremt du også har brug for hjælp med den indledende proces frem til udarbejdelsen af magasinet.

Vi hjælper dig med det grafiske layout

Vores dygtige grafikere har mange års erfaring med tryk af magasin og kan hjælpe dig med den grafiske opsætning og layout.

Du skal blot booke et møde på telefon 55 37 00 09, hvor vi tager en snak om din opgave og dine ønsker og ideer. Sammen finder vi den helt rigtige løsning til dig.

Upload dine filer til vores trykkeri på e-mail mail@cttryk.dk, hvis du ønsker hjælp til tryk af magasiner eller andre tryksager.

Læs mere om de tekniske data i forbindelse med tryk af magasin.​​

Firmainfo​

​Centraltrykkeriet Vordingborg A/S 

Torvestræde 4,

DK-4760 Vordingborg

​CVR: 21788880​

Kontakt​

​Telefon: 55 37 00 09

E-mail: mail@cttryk.dk