Telefon: 55 37 00 09

E-mail: mail@cttryk.dk

Tryk af magasiner og kataloger

​Ønsker du at øge kendskabet til din virksomhed i lokalområdet ved hjælp af brochurer eller foldere, eller har du brug for professionel tryk af magasiner, kataloger eller omslag, så kan Centraltrykkeriet hjælpe dig.

Vi tilbyder tryk af magasiner til kunder i Vordingborg, Næstved og Sjælland i højeste kvalitet på næsten alle typer papirer, og vi sikrer flotte farver, høj kvalitet og hurtig levering.

Enkel og stilren tryk af magasiner

Skal det se professionelt ud, er tryk af magasiner, foldere, kataloger, brochurer og andre tryksager ikke noget, der skal gøres på hjemmeprinteren med en billig papirtype.

Hos Centraltrykkeriet stræber vi altid efter at producere på de mest enkle og stilrene måder, og vi har kompetencerne og de rette materialer og maskiner til at udføre et professionelt og smukt resultat.

Hos os er alt muligt, hvad enten du blot skal have trykt et i forvejen opbygget magasin, katalog, fagblad m.m., eller såfremt du også har brug for hjælp med den indledende proces frem til udarbejdelsen af magasinet.

Vi hjælper dig med det grafiske layout

Vores dygtige grafikere har mange års erfaring og kan hjælpe dig med den grafiske opsætning og layout. 

Du skal blot booke et møde, hvor vi tager en snak om din opgave og dine ønsker og ideer. Sammen finder vi den helt rigtige løsning til dig.

Upload dine filer til trykkeri i Vordingborg, hvis du ønsker hjælp til tryk af magasiner eller andre tryksager.

Læs mere om de tekniske data i forbindelse med tryk af magasiner.​

Firmainfo​

​Centraltrykkeriet Vordingborg A/S 

Torvestræde 4,

DK-4760 Vordingborg

​CVR: 21788880​

Kontakt​

​Telefon: 55 37 00 09

E-mail: mail@cttryk.dk