Telefon: 55 37 00 09

E-mail: mail@cttryk.dk

​Tryk af visitkort til i alle afskygninger

Hos Centraltrykkeriet Vordingborg tilbyder vi tryk af visitkort i alle udformninger til kunder i lokalområdet nær Vordingborg og Næstved, men også til kunder på resten af Sjælland. Vi leverer både til private og erhverv.

Visitkort er den bedste markedsføring

Tryk af visitkort så sit lys længe før moderne hjemmesider og online markedsføring. Det lille stykke papir er stadig den enkleste og ofte mest effektive form for markedsføring, du kan investere i.

Et visitkort er personligt, virker professionelt og giver en fysisk kontakt med modtageren.

Har du først givet dit kort ud til kunder, samarbejdspartnere eller eventuelle købere, har du taget det første skridt i en personlig kontakt.​

Modsat digital markedsføring og digitale reklamer vil visitkortet fysisk blive liggende og konstant minde om lige præcis dig og din virksomhed.

Vi tilbyder tryk af visitkort til den bedste pris

Hos Centraltrykkeriet Vordingborg har vi stor erfaring med tryk af visitkort, som vi tilbyder til attraktive priser. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud.

For tryk af visitkort kan du uploade dine filer til os på mail@cttryk.dk. Har du brug for hjælp til udformningen af visitkortet, er du naturligvis også velkommen til at kontakte os på telefon 55 37 00 09.​

Læs mere om de tekniske data i forbindelse med tryk af visitkort.​

Firmainfo​

​Centraltrykkeriet Vordingborg A/S 

Torvestræde 4,

DK-4760 Vordingborg

​CVR: 21788880​

Kontakt​

​Telefon: 55 37 00 09

E-mail: mail@cttryk.dk